اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 17 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

ارتباط بین مواد شیمیایی مصنوعی در مواد غذایی با مرگ زودهنگام

ارتباط بین مواد شیمیایی مصنوعی در مواد غذایی با مرگ زودهنگام

به گفته محققان، فتالات ها، مواد شیمیایی موجود در بسیاری از محصولات روزمره، ممکن است بر متابولیسم تأثیر گذاشته و باعث التهاب در بدن شوند.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 مهر 1400ساعت انتشار : 7:0:29
به گفته محققان، فتالات ها، مواد شیمیایی موجود در بسیاری از محصولات روزمره، ممکن است بر متابولیسم تأثیر گذاشته و باعث التهاب در بدن شوند.