مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به افزایش آمار چاقی و اضافه وزن به ۶۰ درصد در جامعه گفت: متاسفانه شاهدیم که در برنامههای آشپزی تلویزیون، مدرسان آشپزی به جای آموزش غذاهای کم چرب، اغلب در تهیه غذاها از روغن زیاد استفاده میکنند یا توصیه به مصرف روغن دنبه به جای روغنهای مایع و استفاده از نمک دریا به جای نمک یددار تصفیه شده میکنند.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 تیر 1396ساعت انتشار : 11:7:22مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به افزایش آمار چاقی و اضافه وزن به ۶۰ درصد در جامعه گفت: متاسفانه شاهدیم که در برنامههای آشپزی تلویزیون، مدرسان آشپزی به جای آموزش غذاهای کم چرب، اغلب در تهیه غذاها از روغن زیاد استفاده میکنند یا توصیه به مصرف روغن دنبه به جای روغنهای مایع و استفاده از نمک دریا به جای نمک یددار تصفیه شده میکنند.