اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:21

شیوع 60 درصدی اضافه وزن و چاقی/ضرورت نظارت علمی بر برنامه‌های آشپزی صدا و سیما

شیوع 60 درصدی اضافه وزن و چاقی/ضرورت نظارت علمی بر برنامه‌های آشپزی صدا و سیما

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به افزایش آمار چاقی و اضافه وزن به ۶۰ درصد در جامعه گفت: متاسفانه شاهدیم که در برنامه‌های آشپزی تلویزیون، مدرسان آشپزی به جای آموزش غذاهای کم چرب، اغلب در تهیه غذاها از روغن زیاد استفاده می‌کنند یا توصیه به مصرف روغن دنبه به جای روغن‌های مایع و استفاده از نمک دریا به جای نمک یددار تصفیه شده می‌کنند.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 تیر 1396ساعت انتشار : 11:7:22
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به افزایش آمار چاقی و اضافه وزن به ۶۰ درصد در جامعه گفت: متاسفانه شاهدیم که در برنامه‌های آشپزی تلویزیون، مدرسان آشپزی به جای آموزش غذاهای کم چرب، اغلب در تهیه غذاها از روغن زیاد استفاده می‌کنند یا توصیه به مصرف روغن دنبه به جای روغن‌های مایع و استفاده از نمک دریا به جای نمک یددار تصفیه شده می‌کنند.