بحران کمبود نهادههای دامی؛ دلالان عمده نهاده یارانهای را جذب میکنند
معاون وزیرجهاد کشاورزی با تحلیل روند سه دهه اخیر نظام غذایی کشور اعلام کرد: ضریب خودکفایی غذایی ایران طی این سالها بین ۵۵ تا ۸۷ درصد در نوسان بوده و میانگین آن حدود ۷۰ درصد برآورد میشود که فاصله ۳۲ واحد درصدی میان کف و سقف خودکفایی، شاخصی از میزان تابآوری و پایداری نظام غذایی کشور است.
منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 آبان 1404ساعت انتشار : 21:0:58