اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 24 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

ظرفیت فراوری محصولات کشاورزی استان کرمانشاه به بیش از یک میلیون تن رسید

ظرفیت فراوری محصولات کشاورزی استان کرمانشاه به بیش از یک میلیون تن رسید

کرمانشاه- ایرنا- مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: ظرفیت فراوری محصولات کشاورزی استان به یک میلیون و 69 هزار و 541 تن رسیده است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 خرداد 1395ساعت انتشار : 17:22:46
کرمانشاه- ایرنا- مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: ظرفیت فراوری محصولات کشاورزی استان به یک میلیون و 69 هزار و 541 تن رسیده است.