اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 4 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 3 خرداد ماه 1403 ساعت: 19:0:10

افزایش خطر دیابت با مصرف روزانه "نان تُست آغشته به کَره"

افزایش خطر دیابت با مصرف روزانه

متخصصان تغذیه و سلامت هشدار می‌دهند که مصرف روزانه دو برش نان تست آغشته به کَره می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را دو برابر کند.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 اسفند 1395ساعت انتشار : 12:42:22
متخصصان تغذیه و سلامت هشدار می‌دهند که مصرف روزانه دو برش نان تست آغشته به کَره می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را دو برابر کند.