کاوه زرگران دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران گفت: قانون بهبود مستمر محیط کسبوکار بستر مناسبی برای افزایش فعالیت تشکلهای بخش خصوصی فراهم کرده که اتاق ایران میتواند با استناد به این قانون، حمایتهای حقوقی خوبی از تشکلها داشته باشد.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 بهمن 1395ساعت انتشار : 10:57:54کاوه زرگران دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران گفت: قانون بهبود مستمر محیط کسبوکار بستر مناسبی برای افزایش فعالیت تشکلهای بخش خصوصی فراهم کرده که اتاق ایران میتواند با استناد به این قانون، حمایتهای حقوقی خوبی از تشکلها داشته باشد.