اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 14 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

راهکارهای کاهش باقی مانده سموم در محصولات کشاورزی چیست؟

راهکارهای کاهش باقی مانده سموم در محصولات کشاورزی چیست؟

مدیر نظارت بر غذا و محصولات خوراکی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه در محصولات کشاو رزی ممکن است مقادیر کمی از باقی‌مانده سموم و آفت‌کش‌ها وجود داشته باشد، گفت: در صورتی‌که دوره کارنس(مدت زمان لازم بین آخرین سم‌پاشی تا برداشت محصول) رعایت نشود، این باقی‌مانده‌ها می‌توانند برای مصرف‌کنندگان عوارضی به‌دنبال داشته باشند.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 مهر 1404ساعت انتشار : 9:1:28