ارومیه- ایرنا- مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی گفت: چای کمرنگ ولرم و خرما بهترین گزینه افطار در ماه مبارک رمضان است و روزه داران باید در این وعده غذایی از خوردن غذاهای چرب و آب زیاد به صورت جدی خودداری کنند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 خرداد 1397ساعت انتشار : 7:1:7ارومیه- ایرنا- مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی گفت: چای کمرنگ ولرم و خرما بهترین گزینه افطار در ماه مبارک رمضان است و روزه داران باید در این وعده غذایی از خوردن غذاهای چرب و آب زیاد به صورت جدی خودداری کنند.