اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 16 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

اصلاح برچسب های مواد غذایی و فرهنگ مردم دو راهکار جلوگیری از مصرف زیاد نمک و چربی است

اصلاح برچسب های مواد غذایی و فرهنگ مردم دو راهکار جلوگیری از مصرف زیاد نمک و چربی است

اصفهان- ایرنا- کارشناسان و مسئولان بخش بهداشت و غذا اعتقاد دارند که اصلاح برچسب های مندرج روی محصولات غذایی و همچنین فرهنگ تغذیه مردم، دو راهکار اصلی و کلیدی برای جلوگیری از مصرف زیاد نمک، چربی و قند در جامعه است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 دی 1394ساعت انتشار : 19:32:36
اصفهان- ایرنا- کارشناسان و مسئولان بخش بهداشت و غذا اعتقاد دارند که اصلاح برچسب های مندرج روی محصولات غذایی و همچنین فرهنگ تغذیه مردم، دو راهکار اصلی و کلیدی برای جلوگیری از مصرف زیاد نمک، چربی و قند در جامعه است.