اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 2 اسفند ماه 1396
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 2 اسفند ماه 1396 ساعت: 12:3:4

کاهش سبوس گندم موجب بیماریهای قلبی و گوارشی می شود

کاهش سبوس گندم موجب بیماریهای قلبی و گوارشی می شود

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه کاهش سبوس گندم در آرد چالش جدی است، ابراز داشت: این امر بیماری‌های قلبی عروقی، فشار خون بالا و مشکلات گوارشی را به وجود می آورد و این در حالی است که به دلایل سودجویی سبوس صنعتی و شیمیایی به نان اضافه می شود.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 آبان 1396ساعت انتشار : 12:57:30
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه کاهش سبوس گندم در آرد چالش جدی است، ابراز داشت: این امر بیماری‌های قلبی عروقی، فشار خون بالا و مشکلات گوارشی را به وجود می آورد و این در حالی است که به دلایل سودجویی سبوس صنعتی و شیمیایی به نان اضافه می شود.