اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 شهريور ماه 1404 ساعت: 18:0:39

استفاده از نان‌های سبوس دار میزان ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد

استفاده از نان‌های سبوس دار میزان ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد

زنجان - ایرنا - سرپرست واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: مصرف نان‌های سبوس‌دار گندم یا جو ضریب ابتلا به دیابت را ۵۰ درصد کاهش می‌دهد که ترویج مصرف آنها در جامعه ضروری است.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 آذر 1402ساعت انتشار : 11:0:7