اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 9 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 8 خرداد ماه 1403 ساعت: 19:0:57

عمده ضایعات غذایی در ایران مربوط به فرآورده های تازه خوری کشاورزی است

عمده ضایعات غذایی در ایران مربوط به فرآورده های تازه خوری کشاورزی است

تهران- ایرنا- رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: عمده ضایعات غذایی در کشور مربوط به فرآورده های تازه خوری محصولات کشاورزی مانند خیار، گوجه فرنگی و سبزی ها است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 مهر 1395ساعت انتشار : 16:22:26
تهران- ایرنا- رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: عمده ضایعات غذایی در کشور مربوط به فرآورده های تازه خوری محصولات کشاورزی مانند خیار، گوجه فرنگی و سبزی ها است.