اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 19 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

رطوبت موجب تولید سم آفلاتوکسین در آجیل می شود

رطوبت موجب تولید سم آفلاتوکسین در آجیل می شود

تهران- ایرنا- یک متخصص تغذیه در رابطه با مصرف تنقلات و آجیل سالم در تعطیلات نوروز گفت: هموطنان عزیز برای جلوگیری از ابتلا به بیماری ها از خرید و مصرف آجیل هایی که در مکان های مرطوب نگهداری شده و حاوی سم آفلاتوکسین هستند خودداری کنند.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 اسفند 1397ساعت انتشار : 12:1:39
تهران- ایرنا- یک متخصص تغذیه در رابطه با مصرف تنقلات و آجیل سالم در تعطیلات نوروز گفت: هموطنان عزیز برای جلوگیری از ابتلا به بیماری ها از خرید و مصرف آجیل هایی که در مکان های مرطوب نگهداری شده و حاوی سم آفلاتوکسین هستند خودداری کنند.