اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 11 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 10 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:59

تاثیرات روزه داری بر کم خونی و انعقاد خون

تاثیرات روزه داری بر کم خونی و انعقاد خون

تهران - ایرنا - از آنجا که خطر کم خونی در ماه مبارک رمضان برای برخی افراد افزایش می یابد، آگاهی از اثرات مصرف انواع مواد غذایی و ترکیب آنها در پیشگیری یا ایجاد کم خونی در این ایام از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 تیر 1395ساعت انتشار : 11:22:24
تهران - ایرنا - از آنجا که خطر کم خونی در ماه مبارک رمضان برای برخی افراد افزایش می یابد، آگاهی از اثرات مصرف انواع مواد غذایی و ترکیب آنها در پیشگیری یا ایجاد کم خونی در این ایام از اهمیت ویژه ای برخوردار است.