اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 16 مهر ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 16 مهر ماه 1403 ساعت: 19:1:32

تعویق برداشت کیوی تا آبان‌ماه

تعویق برداشت کیوی تا آبان‌ماه

رساندن مصنوعی کیوی به‌دلیل نابالغ بودن محصول و بالا بودن ترکیبات فنولی نه‌تنها باعث بدمزگی میوه می‌شود، بلکه با کاهش کیفیت میوه در نهایت منجر به کاهش صادرات در سال‌های آینده خواهد شد. رئیس مؤسسه تحقیقات مرکبات کشور امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با بیان اینکه کلیه تولیدکنندگان کیوی باید این محصول را با رسیدن بریکس (قند میوه) آن به حداقل 6.5 درصد برداشت کنند، گفت: به‌طور کلی برای رسیدن به حداقل قند 6.5 درصد، بهترین زمان برداشت در شرق استان مازندران اوایل آبان‌ماه و در غرب این استان و شرق استان گیلان در نیمه آبان…

منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 شهریور 1394ساعت انتشار : 17:52:20
رساندن مصنوعی کیوی به‌دلیل نابالغ بودن محصول و بالا بودن ترکیبات فنولی نه‌تنها باعث بدمزگی میوه می‌شود، بلکه با کاهش کیفیت میوه در نهایت منجر به کاهش صادرات در سال‌های آینده خواهد شد. رئیس مؤسسه تحقیقات مرکبات کشور امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با بیان اینکه کلیه تولیدکنندگان کیوی باید این محصول را با رسیدن بریکس (قند میوه) آن به حداقل 6.5 درصد برداشت کنند، گفت: به‌طور کلی برای رسیدن به حداقل قند 6.5 درصد، بهترین زمان برداشت در شرق استان مازندران اوایل آبان‌ماه و در غرب این استان و شرق استان گیلان در نیمه آبان ماه است. مرتضی گل‌محمدی افزود: چنانچه میوه کیوی با مقادیر بالاتر قند برداشت شود، تأثیر منفی بر طعم و مزه آن در سردخانه نخواهد داشت. وی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر مشاهده می‌شود که برخی تولیدکنندگان کیوی میوه را با بریکس چهار درصد برداشت و به بازار عرضه می‌کنند، خاطرنشان کرد: در این حالت تولیدکنندگان اقدام به رساندن مصنوعی میوه‌ها کرده که به‌دلیل نابالغ بودن میوه و بالا بودن ترکیبات فنولی، تبدیل نشاسته به قندها به‌طور ناقص انجام شده و محصول با بدمزگی همراه است. رئیس مؤسسه تحقیقات مرکبات کشور ادامه داد: برداشت زودهنگام کیوی و رساندن مصنوعی آنها، باعث می‌شود این محصول قابلیت انبارداری را از دست دهد و با نرم شدن زودهنگام در انبار علاوه بر افت کیفیت، با تولید اتیلن در فضای سردخانه باعث نرم شدن سایر میوه‌ها نیز شوند. گل‌محمدی افت کیفیت محصول کیوی کشور در هنگام صادرات را به ضرر تولیدکنندگان و باغبانی کشور اعلام کرد و یادآور شد: ادامه این روند منجر به کاهش صادرات در سال‌های آینده خواهد شد. وی تصریح کرد: در حال حاضر ایران با دارا بودن 10 هزار هکتار سطح زیر کشت و با تولید سالانه 220 هزار تن کیوی، جایگاه ویژه‌ای را در بین کشورهای مهم تولیدکننده این محصول دارا است. گل‌محمدی در پایان مهم‌ترین استان‌های تولیدکننده کیوی در کشور را مازندران، گیلان و گلستان اعلام کرد./   خبرنگار: افسانه زعیم‌زاده A-940622-14