اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 8 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 8 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:1:51

کردستان تولید کننده سالانه 26 هزار تُن گوشت قرمز است

کردستان تولید کننده سالانه 26 هزار تُن گوشت قرمز است

سنندج- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی کردستان گفت: کردستان با بیش از یک میلیون و 300 هزار راس واحد دامی سالانه بیش از بر 26 هزار تُن گوشت قرمز تولید می کند.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 خرداد 1396ساعت انتشار : 13:17:54
سنندج- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی کردستان گفت: کردستان با بیش از یک میلیون و 300 هزار راس واحد دامی سالانه بیش از بر 26 هزار تُن گوشت قرمز تولید می کند.