اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 13 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

بدترین روش نگهداری سیر که می‌تواند مرگبار باشد!

بدترین روش نگهداری سیر که می‌تواند مرگبار باشد!

سیر در روغن شاید یکی از خوش‌عطرترین چاشنی‌های خانگی یا رستورانی باشد اما نگهداری سیر تازه یا پوره آن در روغن به منظور حفظ عطر و طعم و تازگی آن، می‌تواند یکی از خطرناک ترین روش‌های نگهداری آن هم باشد. به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، سیر در روغن شاید یکی از خوش‌عطرترین چاشنی‌های خانگی یا رستورانی باشد اما نگهداری سیر تازه یا پوره آن در روغن به منظور حفظ عطر و طعم و تازگی آن، می‌تواند یکی از خطرناک ترین روش‌های نگهداری آن هم باشد. دکتر نسرین مویدنیا، متخصص علوم و صنایع غذایی در گفتگو با خبرآنلاین می‌گوید: روش نگهداری سیر در روغن نه تنها طعم آن را حفظ می‌کند بلکه باعث افزایش طول عمر آن نیز می‌شود. این روش بسیار ساده و کارآمد است. برای این کار، می‌توانید سیرها را پوست کنده و داخل یک شیشه تمیز بریزید و سپس آن را کاملا با روغن زیتون بپوشانید.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 آبان 1404ساعت انتشار : 18:0:37