سیر در روغن شاید یکی از خوشعطرترین چاشنیهای خانگی یا رستورانی باشد اما نگهداری سیر تازه یا پوره آن در روغن به منظور حفظ عطر و طعم و تازگی آن، میتواند یکی از خطرناک ترین روشهای نگهداری آن هم باشد. به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، سیر در روغن شاید یکی از خوشعطرترین چاشنیهای خانگی یا رستورانی باشد اما نگهداری سیر تازه یا پوره آن در روغن به منظور حفظ عطر و طعم و تازگی آن، میتواند یکی از خطرناک ترین روشهای نگهداری آن هم باشد. دکتر نسرین مویدنیا، متخصص علوم و صنایع غذایی در گفتگو با خبرآنلاین میگوید: روش نگهداری سیر در روغن نه تنها طعم آن را حفظ میکند بلکه باعث افزایش طول عمر آن نیز میشود. این روش بسیار ساده و کارآمد است. برای این کار، میتوانید سیرها را پوست کنده و داخل یک شیشه تمیز بریزید و سپس آن را کاملا با روغن زیتون بپوشانید.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 آبان 1404ساعت انتشار : 18:0:37