اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 19 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

آیا سوسیس به‌خاطر پخته شدن از کالباس بهتر است؟

آیا سوسیس به‌خاطر پخته شدن از کالباس بهتر است؟

بهادر حاجی محمدی بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران گفت: مقدار مواد شیمیایی نیترات‌دار در سوسیس بیش‌تر گزارش شده و آن را نباید سرخ کرد زیرا میزان سرطان‌زایی آن بالا می‌رود.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 آبان 1398ساعت انتشار : 12:0:37
بهادر حاجی محمدی بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران گفت: مقدار مواد شیمیایی نیترات‌دار در سوسیس بیش‌تر گزارش شده و آن را نباید سرخ کرد زیرا میزان سرطان‌زایی آن بالا می‌رود.