اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 9:0:47

بوتولیسم از کشنده ‌ترین انواع مسمومیت های غذایی در انتظار مصرف کننده گان غذاهای کنسرو شده

بوتولیسم از کشنده ‌ترین انواع مسمومیت های غذایی در انتظار مصرف کننده گان غذاهای کنسرو شده

کار‌شناس تجویز و مصرف منطقی داروی دانشگاه همدان گفت: بوتولیسم از کشنده‌ترین انواع مسمومیت‌های غذایی است، که در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شده‌اند ایجاد می‌شود.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 آبان 1395ساعت انتشار : 7:32:24
کار‌شناس تجویز و مصرف منطقی داروی دانشگاه همدان گفت: بوتولیسم از کشنده‌ترین انواع مسمومیت‌های غذایی است، که در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شده‌اند ایجاد می‌شود.