اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 25 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:47

راهکاری برای کاهش مصرف نمک و شکر

راهکاری برای کاهش مصرف نمک و شکر

کارشناس مسئول تغذیه‌ معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به راهکارهای کاهش مصرف نمک و شکر گفت: ذائقه‌سازی در کودکان و جایگزین کردن طعم‌دهنده‌های سنتی به‌ جای طعم‌دهنده‌های صنعتی از جمله راه‌هایی است که می‌تواند مصرف نمک و شکر را کاهش دهد.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 بهمن 1394ساعت انتشار : 11:17:40
کارشناس مسئول تغذیه‌ معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به راهکارهای کاهش مصرف نمک و شکر گفت: ذائقه‌سازی در کودکان و جایگزین کردن طعم‌دهنده‌های سنتی به‌ جای طعم‌دهنده‌های صنعتی از جمله راه‌هایی است که می‌تواند مصرف نمک و شکر را کاهش دهد.