کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به راهکارهای کاهش مصرف نمک و شکر گفت: ذائقهسازی در کودکان و جایگزین کردن طعمدهندههای سنتی به جای طعمدهندههای صنعتی از جمله راههایی است که میتواند مصرف نمک و شکر را کاهش دهد.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 بهمن 1394ساعت انتشار : 11:17:40کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به راهکارهای کاهش مصرف نمک و شکر گفت: ذائقهسازی در کودکان و جایگزین کردن طعمدهندههای سنتی به جای طعمدهندههای صنعتی از جمله راههایی است که میتواند مصرف نمک و شکر را کاهش دهد.