اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 29 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 29 خرداد ماه 1403 ساعت: 19:1:43

احیای فرهنگ غذای ایرانی با ارائه مدرک سرآشپز طلایی به هنرجویان وطنی/ انتقال فرهنگ غذای ایرانی به کشورهای خاورمیانه تا پنج سال آینده

احیای فرهنگ غذای ایرانی با ارائه مدرک سرآشپز طلایی به هنرجویان وطنی/ انتقال فرهنگ غذای ایرانی به کشورهای خاورمیانه تا پنج سال آینده

یکی از کارآفرینان برتر صنعت غذا و مخترع استانداردهای غذایی در کشور، از توسعه برگزاری دوره‌های آموزشی هدفنمدی در ایران خبر داد که در آن فرهنگ غنی غذاهای ایرانی دوباره احیا می‌شود.

منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 مهر 1395ساعت انتشار : 12:12:20