اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 شهريور ماه 1404 ساعت: 3:1:37

آموزش بلانچ کردن انواع سبزیجات قبل فریز کردن

آموزش بلانچ کردن انواع سبزیجات قبل فریز کردن

بلانچ به معنی شوک وارد کردن به مواد غذایی برای غیر فعال کردن آنزیم‌هایی است که باعث فساد و خراب شدن سبزیجات می‌شود. بلانچ کردن باعث می‌شود سبزیجات خاصیت، تردی، مزه و رنگ خود را حفظ کنند.

منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 فروردین 1404ساعت انتشار : 20:25:39