اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 18 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

ظرفیت مرغداری‌های گوشتی در قم به ۳۰ هزار قطعه می‌رسد

ظرفیت مرغداری‌های گوشتی در قم به ۳۰ هزار قطعه می‌رسد

قم - ایرنا - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: ظرفیت پرورش مرغ در واحدهای مرغداری گوشتی استان به ۳۰ هزار قطعه که از نظر اقتصادی حجم قابل قبولی است، خواهد رسید.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 بهمن 1403ساعت انتشار : 8:25:10