اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 19 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 19 شهريور ماه 1404 ساعت: 15:0:55

ضریب خوداتکایی کشور در تولید شکر به حدود ۹۰ درصد رسید

ضریب خوداتکایی کشور در تولید شکر به حدود ۹۰ درصد رسید

تهران- ایرنا- مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی گفت: سال گذشته یک میلیون ۹۷۳ هزارتن شکر از محل برداشت چغندربهاره، چغندر پاییزه و نیشکر داخلی بدست آمد که نشان دهنده ضریب خوداتکایی ۸۹.۶ درصدی این محصول است.

منبع خبر : ایرنا - اقتصادلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 تیر 1404ساعت انتشار : 14:26:3