اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 13 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 12 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:10

اختراع جالب دانشمندان: حسگر زیست‌‌تخریب‌پذیری که سلامت مواد غذایی را تشخیص می‌دهد

اختراع جالب دانشمندان: حسگر زیست‌‌تخریب‌پذیری که سلامت مواد غذایی را تشخیص می‌دهد

پژوهشگران برزیلی موفق به ساخت سنسوری شده‌اند که با اتصال به پوست میوه‌ها و سبزیجات، سموم خطرناک را تشخیص می‌دهد. این حسگر از سلولز استات ساخته شده است؛ ماده‌ای گیاهی که زیست‌تخریب‌پذیر و سازگار با محیط‌زیست است. پژوهشگران این سنسور، استات سلولز را با روش ریخته‌گری تولید کردند و این مواد را در یک قالب شکل دادند. سپس ۳ الکترود سیستم الکتروشیمیایی را روی آن چاپ کردند. برای تست، پژوهشگران در کشور برزیل این سنسور را به گوجه‌فرنگی و کاهو متصل کردند. نتایج نشان داد که این سنسور قدرت تشخیصی یکسانی در مقایسه با مواد شیمیایی دیگر دارد.

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 بهمن 1402ساعت انتشار : 7:2:11