اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:10

کاهش مصرف نمک در سبد غذایی نیاز به فرهنگ سازی دارد

کاهش مصرف نمک در سبد غذایی نیاز به فرهنگ سازی دارد

شیراز- ایرنا - مدیر نظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز کاهش مصرف نمک درسبد غذایی را نیازمند، فرهنگ سازی دانست و بیان داشت: 55 درصد مصرف نمک روزانه در خانوارهای ایرانی، مربوط به نمکدان سر سفره است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 دی 1394ساعت انتشار : 20:27:27
شیراز- ایرنا - مدیر نظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز کاهش مصرف نمک درسبد غذایی را نیازمند، فرهنگ سازی دانست و بیان داشت: 55 درصد مصرف نمک روزانه در خانوارهای ایرانی، مربوط به نمکدان سر سفره است.