شیراز- ایرنا - مدیر نظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز کاهش مصرف نمک درسبد غذایی را نیازمند، فرهنگ سازی دانست و بیان داشت: 55 درصد مصرف نمک روزانه در خانوارهای ایرانی، مربوط به نمکدان سر سفره است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 دی 1394ساعت انتشار : 20:27:27شیراز- ایرنا - مدیر نظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز کاهش مصرف نمک درسبد غذایی را نیازمند، فرهنگ سازی دانست و بیان داشت: 55 درصد مصرف نمک روزانه در خانوارهای ایرانی، مربوط به نمکدان سر سفره است.