اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 19 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 19 شهريور ماه 1404 ساعت: 15:0:55

تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

تهران- ایرنا- رئیس بخش تحقیقات دانه های روغنی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر وزارت جهادکشاورزی از امکان جهش تولید دانه های روغنی باتکیه بر دانش بومی خبرداد و گفت: معرفی و توسعه ارقام جدید اصلاح شده داخلی منجر به خودکفایی پایدار درتولید دانه های روغنی می شود.

منبع خبر : ایرنا - اقتصادلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 تیر 1404ساعت انتشار : 13:25:12