اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 26 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 26 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:1:51

به چالش کشیدن سلامتی با مصرف مواد خوراکی حاوی اسید چرب

به چالش کشیدن سلامتی با مصرف مواد خوراکی حاوی اسید چرب

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: سرطان زا بودن یکی از برندهای کرم شکلات فندقی تکذیب می شود.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 بهمن 1395ساعت انتشار : 15:52:21
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: سرطان زا بودن یکی از برندهای کرم شکلات فندقی تکذیب می شود.