اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:1:57

تقویت همکاری های فنی فائو با ایران برای ارتقای ایمنی و سلامت محصولات کشاورزی

تقویت همکاری های فنی فائو با ایران برای ارتقای ایمنی و سلامت محصولات کشاورزی

تقویت همکاری های فنی سازمان خوار و بار جهانی با ایران با هدف ارتقای ایمنی و سلامت محصولات کشاورزی در نشست مشترک با خانم سمدو، معاون دبیر کل فائو مورد بحث و بررسی قرار گرفت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، با حضور نمایندگان ایران در اجلاس جهانی کدکس مواد غذایی در مقر اصلی سازمان خوار و بار ملل متحد در رم ایتالیا، تقویت همکاری های فنی سازمان خوار و بار جهانی با ایران برای ارتقای ایمنی و سلامت محصولات کشاورزی در نشست مشترک دکتر دهقان شعار، سفیر ایران در فائو، شجاع الدینی، مدیر کل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی و خانم مهندس پیروزبخت، رییس سازمان ملی استاندارد ایران با خانم سمدو، معاون دبیر کل فائو، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این دیدار، دکتر دهقان شعار تاریخچه ای از روند تشکیل کمیسیون ملی کدکس ایران و کمیته های فنی گروه های مختلف محصولات غذایی را بیان و آمادگی ایران را به عنوان هماهنگ کننده کدکس در منطقه خاور نزدیک و همچنین در بین کشورهای عضو اکو اعلام کرد. در این نشست، مدیر کل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که دولت جمهوری اسلامی ایران به مساله ایمنی و سلامت غذا تاکید و توجه خاص دارد،خاطرنشان کرد: ایمنی و سلامت غذا در ایران در بالاترین سطح دولت در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و با ریاست رییس جمهور هدایت می شود. شجاع الدینی در ادامه ابتکار وزارت جهاد کشاورزی در ایجاد دفتر محیط زیست و سلامت غذا به عنوان نهاد هماهنگ کننده زیربخش های تولیدی و خدماتی بخش کشاورزی را حائز اهمیت عنوان کرد. در این دیدار، خانم سمدو معاون دبیر کل سازمان خوار و بار جهانی ضمن استقبال از پیشنهاد ایران، آمادگی این سازمان را برای تقویت همکاری های فنی مرتبط با کاهش آلاینده های غذا در فرآیند تولید تا مصرف غذا در ایران و کشورهای منطقه اعلام کرد.

منبع خبر : وزارت جهاد کشاورزی - روابط عمومیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 تیر 1395ساعت انتشار : 9:37:18
تقویت همکاری های فنی سازمان خوار و بار جهانی با ایران با هدف ارتقای ایمنی و سلامت محصولات کشاورزی در نشست مشترک با خانم سمدو، معاون دبیر کل فائو مورد بحث و بررسی قرار گرفت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، با حضور نمایندگان ایران در اجلاس جهانی کدکس مواد غذایی در مقر اصلی سازمان خوار و بار ملل متحد در رم ایتالیا، تقویت همکاری های فنی سازمان خوار و بار جهانی با ایران برای ارتقای ایمنی و سلامت محصولات کشاورزی در نشست مشترک دکتر دهقان شعار، سفیر ایران در فائو، شجاع الدینی، مدیر کل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی و خانم مهندس پیروزبخت، رییس سازمان ملی استاندارد ایران با خانم سمدو، معاون دبیر کل فائو، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این دیدار، دکتر دهقان شعار تاریخچه ای از روند تشکیل کمیسیون ملی کدکس ایران و کمیته های فنی گروه های مختلف محصولات غذایی را بیان و آمادگی ایران را به عنوان هماهنگ کننده کدکس در منطقه خاور نزدیک و همچنین در بین کشورهای عضو اکو اعلام کرد. در این نشست، مدیر کل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که دولت جمهوری اسلامی ایران به مساله ایمنی و سلامت غذا تاکید و توجه خاص دارد،خاطرنشان کرد: ایمنی و سلامت غذا در ایران در بالاترین سطح دولت در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و با ریاست رییس جمهور هدایت می شود. شجاع الدینی در ادامه ابتکار وزارت جهاد کشاورزی در ایجاد دفتر محیط زیست و سلامت غذا به عنوان نهاد هماهنگ کننده زیربخش های تولیدی و خدماتی بخش کشاورزی را حائز اهمیت عنوان کرد. در این دیدار، خانم سمدو معاون دبیر کل سازمان خوار و بار جهانی ضمن استقبال از پیشنهاد ایران، آمادگی این سازمان را برای تقویت همکاری های فنی مرتبط با کاهش آلاینده های غذا در فرآیند تولید تا مصرف غذا در ایران و کشورهای منطقه اعلام کرد.