اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 9 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 9 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:1:49

از مصرف غذاهای چرب و سرخ شده در افطار و سحر پرهیز شود

از مصرف غذاهای چرب و سرخ شده در افطار و سحر پرهیز شود

سرپرست گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان، به روزه‌داران توصیه کرد از پرخوری، مصرف غذاهای چرب و سرخ شده و همچنین غذاهای حاوی مقادیر زیاد قندهای ساده مثل قند و شکر در وعده‌های افطار و سحر پرهیز کنند. به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، سعیده محمدی، امروز با اعلام این خبر، اظهار کرد: بهتر است روزه‌داران، روزه‌ی خود را ابتدا با چای، آب جوش یا شیر گرم و خرما یا کشمش باز کنند و سپس غذاهایی مثل نان و پنیر و سبزی، مغزهایی چون گردو و پسته، شامی، انواع کوکو، فرنی یا شیربرنج مصرف کنند. سرپرست گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی زنجان، ادامه داد: برای وعده‌ی شام بهتر است حدود ۲ساعت بعد از افطار، غذاهایی از جمله سوپ، آش، حلیم، خوراک لوبیا، عدسی، خوراک سبزیجات با کمی نان به همراه ماست و خیار یا دوغ و سبزی‌خوردن یا سالاد صرف شود.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 فروردین 1403ساعت انتشار : 14:1:27