اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 7 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:6

نوشیدنی‌های حاوی شکر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند

نوشیدنی‌های حاوی شکر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند

مطالعه جدید دانشمندان فرانسوی نشان می دهد که مصرف بیش‌از حد آبمیوه‌ها و نوشابه‌های حاوی شکر احتمالا باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان می‌شود.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 تیر 1398ساعت انتشار : 12:2:44
مطالعه جدید دانشمندان فرانسوی نشان می دهد که مصرف بیش‌از حد آبمیوه‌ها و نوشابه‌های حاوی شکر احتمالا باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان می‌شود.