اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 16 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 16 شهريور ماه 1404 ساعت: 9:0:32

پژوهش محقق ایرانی هاروارد: سیب‌زمینی سرخ‌کرده می‌تواند ریسک دیابت را ۲۰ درصد افزایش دهد

پژوهش محقق ایرانی هاروارد: سیب‌زمینی سرخ‌کرده می‌تواند ریسک دیابت را ۲۰ درصد افزایش دهد

سیب‌زمینی سومین محصول غذایی پرمصرف در جهان است، بااین‌حال ارتباط آن با دیابت نوع ۲ همیشه موضوعی بحث‌برانگیز و متناقض بوده است. اکنون محققان در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد به سرپرستی «دکتر سید محمد موسوی» به این ابهامات پاسخ داده‌اند. این تیم با تحلیل داده‌های مربوط به رژیم غذایی بیش از ۲۰۵ هزار متخصص حوزه سلامت در آمریکا که برای بیش از ۳۰ سال جمع‌آوری شده بود، به نتایج دقیقی دست یافتند.

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 مرداد 1404ساعت انتشار : 18:1:5