اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 20 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

خطر ابتلا به سرطان کبد با مصرف آجیل‌ کهنه

خطر ابتلا به سرطان کبد با مصرف آجیل‌ کهنه

رئیس و عضو هیأت مدیره انجمن تغذیه ایران گفت: تازگی آجیل‌ها یکی از نکات بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد زیرا در آجیل‌های مانده نوعی قارچ و کپک‌ به وجود می‌آید که مصرف آن می‌تواند زمینه ابتلا به سرطان کبد را فراهم کند.

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 مرداد 1396ساعت انتشار : 14:38:31
رئیس و عضو هیأت مدیره انجمن تغذیه ایران گفت: تازگی آجیل‌ها یکی از نکات بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد زیرا در آجیل‌های مانده نوعی قارچ و کپک‌ به وجود می‌آید که مصرف آن می‌تواند زمینه ابتلا به سرطان کبد را فراهم کند.