
رئیس و عضو هیأت مدیره انجمن تغذیه ایران گفت: تازگی آجیلها یکی از نکات بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد زیرا در آجیلهای مانده نوعی قارچ و کپک به وجود میآید که مصرف آن میتواند زمینه ابتلا به سرطان کبد را فراهم کند.
منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 مرداد 1396ساعت انتشار : 14:38:31رئیس و عضو هیأت مدیره انجمن تغذیه ایران گفت: تازگی آجیلها یکی از نکات بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد زیرا در آجیلهای مانده نوعی قارچ و کپک به وجود میآید که مصرف آن میتواند زمینه ابتلا به سرطان کبد را فراهم کند.