اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 23 آبان ماه 1397
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 23 آبان ماه 1397 ساعت: 12:6:47

مفیدترین منابع تغذیه

مفیدترین منابع تغذیه

محققان و کارشناسان طب سنتی و مزاج‌شناسی میوه‌ها را به چهار گروه شیرین، اسیدی، غیراسیدی و خنثی تقسیم‌بندی کرده‌اند و معتقدند هنگام مصرف میوه‌ یا تهیه سالاد باید دقت کرد تا از میوه‌های همگروه استفاده کرد

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 تیر 1397ساعت انتشار : 12:6:56
محققان و کارشناسان طب سنتی و مزاج‌شناسی میوه‌ها را به چهار گروه شیرین، اسیدی، غیراسیدی و خنثی تقسیم‌بندی کرده‌اند و معتقدند هنگام مصرف میوه‌ یا تهیه سالاد باید دقت کرد تا از میوه‌های همگروه استفاده کرد