اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 10 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 10 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 12:1:55

توقف سوزش سردل بدون استفاده از ضد اسیدها

توقف سوزش سردل بدون استفاده از ضد اسیدها

برخی مواد غذایی می توانند موجب شل شدن اسفنکتر مری شوند، که اجازه بازگشت اسید معده به مری را می دهد. از جمله این مواد غذایی مشکل آفرین می توان به گوجه فرنگی، مرکبات، شکلات، قهوه، و چای اشاره کرد.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 شهریور 1396ساعت انتشار : 8:43:26
برخی مواد غذایی می توانند موجب شل شدن اسفنکتر مری شوند، که اجازه بازگشت اسید معده به مری را می دهد. از جمله این مواد غذایی مشکل آفرین می توان به گوجه فرنگی، مرکبات، شکلات، قهوه، و چای اشاره کرد.