اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 16 مهر ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 15 مهر ماه 1403 ساعت: 19:1:31

افزایش 10 درصدی تولید گوشت قرمز در اندیمشک

افزایش 10 درصدی تولید گوشت قرمز در اندیمشک

اندیمشک - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک از افزایش 10 درصدی تولید گوشت قرمز در این شهرستان طی امسال خبر داد و گفت:در سه ماه نخست امسال 340 تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف کشور شد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 تیر 1396ساعت انتشار : 22:57:22
اندیمشک - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک از افزایش 10 درصدی تولید گوشت قرمز در این شهرستان طی امسال خبر داد و گفت:در سه ماه نخست امسال 340 تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف کشور شد.