اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 9:0:59

کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی با روش های جدید آزمایشگاهی ارتقا می یابد

کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی با روش های جدید آزمایشگاهی ارتقا می یابد

ارومیه - ایرنا - معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آذربایجان غربی گفت: با هدف ارتقا کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی در محصولات مصرفی شهروندان، اجرای رو‌ش‌های جدید آزمایشگاهی به روش HPLC در آزمایشگاه کنترل غذا و داروی ارومیه انجام می‌شود.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 اسفند 1395ساعت انتشار : 22:17:21
ارومیه - ایرنا - معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آذربایجان غربی گفت: با هدف ارتقا کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی در محصولات مصرفی شهروندان، اجرای رو‌ش‌های جدید آزمایشگاهی به روش HPLC در آزمایشگاه کنترل غذا و داروی ارومیه انجام می‌شود.