اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:1:57

ایجاد مسمومیت غذایی به دلیل استفاده از رنگ در جوجه کباب‌ها/ اطمینانی به سلامت جوجه کباب‌های باز نیست

ایجاد مسمومیت غذایی به دلیل استفاده از رنگ در جوجه کباب‌ها/ اطمینانی به سلامت جوجه کباب‌های باز نیست

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از رنگ و انواع ادویه در جوجه کباب‌های باز فروشگاه‌ها، منجر به افزایش آلرژی و مسمومیت‌های غذایی شده است.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 شهریور 1396ساعت انتشار : 9:42:32
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از رنگ و انواع ادویه در جوجه کباب‌های باز فروشگاه‌ها، منجر به افزایش آلرژی و مسمومیت‌های غذایی شده است.