تهران-ایرنا-معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: استفاده از مواد غذایی با دمای بالای 60 درجه در ظروف یک بار مصرف خطرناک است و از این ظروف فقط باید برای موادی غذایی خنک مانند شربت و آب استفاده شود.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 28 مهر 1394ساعت انتشار : 13:32:25تهران-ایرنا-معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: استفاده از مواد غذایی با دمای بالای 60 درجه در ظروف یک بار مصرف خطرناک است و از این ظروف فقط باید برای موادی غذایی خنک مانند شربت و آب استفاده شود.