
محققان و کارشناسان طب سنتی و مزاجشناسی میوهها را به چهار گروه شیرین، اسیدی، غیراسیدی و خنثی تقسیمبندی کردهاند و معتقدند هنگام مصرف میوه یا تهیه سالاد باید دقت کرد تا از میوههای همگروه استفاده کرد
منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 تیر 1397ساعت انتشار : 12:6:56محققان و کارشناسان طب سنتی و مزاجشناسی میوهها را به چهار گروه شیرین، اسیدی، غیراسیدی و خنثی تقسیمبندی کردهاند و معتقدند هنگام مصرف میوه یا تهیه سالاد باید دقت کرد تا از میوههای همگروه استفاده کرد