اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 19 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

توزیع 5 تن علوفه برای تغذیه حیات وحش در فصل سرما

مفیدترین منابع تغذیه

محققان و کارشناسان طب سنتی و مزاج‌شناسی میوه‌ها را به چهار گروه شیرین، اسیدی، غیراسیدی و خنثی تقسیم‌بندی کرده‌اند و معتقدند هنگام مصرف میوه‌ یا تهیه سالاد باید دقت کرد تا از میوه‌های همگروه استفاده کرد

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 تیر 1397ساعت انتشار : 12:6:56
محققان و کارشناسان طب سنتی و مزاج‌شناسی میوه‌ها را به چهار گروه شیرین، اسیدی، غیراسیدی و خنثی تقسیم‌بندی کرده‌اند و معتقدند هنگام مصرف میوه‌ یا تهیه سالاد باید دقت کرد تا از میوه‌های همگروه استفاده کرد