اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:2:24

صنایع غذایی به دنبال چراغ«سبز»نشانگرهای رنگی

صنایع غذایی به دنبال چراغ«سبز»نشانگرهای رنگی

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: میانگین مجاز مصرف نمک که یکی از عوامل مؤثر در پرفشاری خون است، روزانه ۷ گرم است که این میزان در کشور ما به ۱۲ گرم می‌رسد.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 آبان 1394ساعت انتشار : 17:2:24
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: میانگین مجاز مصرف نمک که یکی از عوامل مؤثر در پرفشاری خون است، روزانه ۷ گرم است که این میزان در کشور ما به ۱۲ گرم می‌رسد.