اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 14 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 14 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 11:0:20

ویژگی‌های غذای سالم چیست؟

ویژگی‌های غذای سالم چیست؟

شفاآنلاین:تغذیه>غذای خوب، غذایی است که ترکیب آن موافق با نیازهای بدن باشد و درعین حال سالم و بدون آلودگی‌ به مصرف انسان رسیده باشد. تغذیه نادرست همیشه از کمبود مواد مغذی حاصل نمی‌شود، بلکه در بسیاری از موارد، غذای خوب و کافی با دست انسان به غذای آلوده یا بی‌ارزش و بالاخره زیانبخش تبدیل می‌شود.

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 دی 1394ساعت انتشار : 11:33:1
شفاآنلاین:تغذیه>غذای خوب، غذایی است که ترکیب آن موافق با نیازهای بدن باشد و درعین حال سالم و بدون آلودگی‌ به مصرف انسان رسیده باشد. تغذیه نادرست همیشه از کمبود مواد مغذی حاصل نمی‌شود، بلکه در بسیاری از موارد، غذای خوب و کافی با دست انسان به غذای آلوده یا بی‌ارزش و بالاخره زیانبخش تبدیل می‌شود.