اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 20 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:33

تاثیرآلودگی و سموم کشاورزی در افزایش بیماران پارکینسون/15 درصد بیماران آلزایمر نیز دارند

تاثیرآلودگی و سموم کشاورزی در افزایش بیماران پارکینسون/15 درصد بیماران آلزایمر نیز دارند

عضو هیئت مدیره کلینک درمانی پارکینسون بیمارستان الزهرا (س) گفت: نوع ژنتیکی بیماری پارکینسون از 40 سال شروع می شود؛ آلودگی هوا و سموم کشاورزی در افزایش این بیماری در عصر کنونی موثر بوده است ضمن اینکه ضربه‌های مکرر به سر نیز می تواند عاملی برای آغاز این بیماری در آینده شود.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 بهمن 1394ساعت انتشار : 16:27:24
عضو هیئت مدیره کلینک درمانی پارکینسون بیمارستان الزهرا (س) گفت: نوع ژنتیکی بیماری پارکینسون از 40 سال شروع می شود؛ آلودگی هوا و سموم کشاورزی در افزایش این بیماری در عصر کنونی موثر بوده است ضمن اینکه ضربه‌های مکرر به سر نیز می تواند عاملی برای آغاز این بیماری در آینده شود.