اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 11:3:53

راهکار‌هایی برای کاهش تشکیل "آکریل آمید"

راهکار‌هایی برای کاهش تشکیل

برای کاهش تشکیل "آکریل آمید" هنگام سرخ کردن مواد غذایی توصیه‌های کارشناسان را جدی بگیرید.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 اردیبهشت 1397ساعت انتشار : 7:1:48
برای کاهش تشکیل "آکریل آمید" هنگام سرخ کردن مواد غذایی توصیه‌های کارشناسان را جدی بگیرید.