اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 5 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:50

برنامه صنعت غذا و کشاورزی در سند ششم

برنامه صنعت غذا و کشاورزی در سند ششم

دنیای اقتصاد: مفاد برنامه ششم توسعه در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی در سی و هفتمین نشست کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران مورد نقد و بررسی قرار گرفت. به این منظور گزارشی در ارتباط با وضعیت تولید کالاهای اساسی و فرآورده‌های دامی تا سال 1400 از سوی کارشناس این کمیسیون ارائه شد. براساس این گزارش، اگر بخش کشاورزی و صنایع غذایی سهم 13 درصدی صادرات در سال 95 را حفظ کند، باید در پایان برنامه ششم توسعه یعنی در سال 1400 این بخش بیش از 5/ 14 میلیارد دلار صادرات داشته باشد. طبق این گزارش، تولید محصولات دامی در برنامه ششم توسعه، نیاز به 63/ 164 میلیارد مترمکعب آب دارد. همچنین تولید گوشت قرمز از 806 هزار تن در سال 1395 به 899 هزار تن در سال 1400 خواهد رسید و رشد سالانه 2 درصدی خواهد داشت. میزان واردات گوشت قرمز نیز در سال 1394 به بیش از 100 هزار تن و در سال گذشته به 68/ 94 هزار تن رسیده است. بر این اساس، برای نگهداشتن سطح مصرف گوشت قرمز حدود 11 کیلوگرم، نیاز به بیش از 970 هزار تن گوشت قرمز در سال 1400 است. همچنین طبق برآوردها، در سال 1400 تراز تجاری گوشت قرمز منفی 71 هزار تن خواهد بود.

منبع خبر : دنیای اقتصاد - صنعت و معدنلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 خرداد 1396ساعت انتشار : 1:22:19
دنیای اقتصاد: مفاد برنامه ششم توسعه در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی در سی و هفتمین نشست کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران مورد نقد و بررسی قرار گرفت. به این منظور گزارشی در ارتباط با وضعیت تولید کالاهای اساسی و فرآورده‌های دامی تا سال 1400 از سوی کارشناس این کمیسیون ارائه شد. براساس این گزارش، اگر بخش کشاورزی و صنایع غذایی سهم 13 درصدی صادرات در سال 95 را حفظ کند، باید در پایان برنامه ششم توسعه یعنی در سال 1400 این بخش بیش از 5/ 14 میلیارد دلار صادرات داشته باشد. طبق این گزارش، تولید محصولات دامی در برنامه ششم توسعه، نیاز به 63/ 164 میلیارد مترمکعب آب دارد. همچنین تولید گوشت قرمز از 806 هزار تن در سال 1395 به 899 هزار تن در سال 1400 خواهد رسید و رشد سالانه 2 درصدی خواهد داشت. میزان واردات گوشت قرمز نیز در سال 1394 به بیش از 100 هزار تن و در سال گذشته به 68/ 94 هزار تن رسیده است. بر این اساس، برای نگهداشتن سطح مصرف گوشت قرمز حدود 11 کیلوگرم، نیاز به بیش از 970 هزار تن گوشت قرمز در سال 1400 است. همچنین طبق برآوردها، در سال 1400 تراز تجاری گوشت قرمز منفی 71 هزار تن خواهد بود.