کارگاه بین المللی آموزش روشهای شناسایی سریع آنتی بیوتیک در مواد غذایی با استفاده از روشهای کشت میکروبی با حضور متخصصان انستیتو سلامت غذای دانشگاه واخنینگن هلند در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 اردیبهشت 1397ساعت انتشار : 7:0:51کارگاه بین المللی آموزش روشهای شناسایی سریع آنتی بیوتیک در مواد غذایی با استفاده از روشهای کشت میکروبی با حضور متخصصان انستیتو سلامت غذای دانشگاه واخنینگن هلند در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.