اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 16 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

پوکی استخوان در ۶۰ درصد سنین بالای ۵۰ سال / اهمیت مصرف لبنیات کم‌چرب

پوکی استخوان در ۶۰ درصد سنین بالای ۵۰ سال / اهمیت مصرف لبنیات کم‌چرب

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت مصرف لبنیات در کاهش خطرات ابتلا به پوکی استخوان، گفت: لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می‌دهد.

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 بهمن 1402ساعت انتشار : 14:2:41