اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 1 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 1 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 9:0:23

در نخستین همایش امنیت غذا، سلامت و توسعه عنوان شد:-واحدهاي لبنیات سنتی نباید تعطیل شوند باید بهداشتی شوند/ آمادگی صنایع لبنی برای بهداشتی کردن لبنیات سنتی

در نخستین همایش امنیت غذا، سلامت و توسعه عنوان شد:-واحدهاي لبنیات سنتی نباید تعطیل شوند باید بهداشتی شوند/ آمادگی صنایع لبنی برای بهداشتی کردن لبنیات سنتی

صنایع غذایی> اقتصاد غذا – صنایع لبنی آمادگی دارد تا شیرخام پاستوریزه و بهداشتی را به واحدهای لبنیات سنتی تحویل دهد.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 دی 1395ساعت انتشار : 10:17:18
صنایع غذایی> اقتصاد غذا – صنایع لبنی آمادگی دارد تا شیرخام پاستوریزه و بهداشتی را به واحدهای لبنیات سنتی تحویل دهد.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا«فودپرس»، دکتر شهریار دبیریان دبیر علمی نخستین همایش تخصصی امنیت غذا، سلامت و توسعه كه به همت هلدينگ صنايع غذايي ، كشاورزي و دارويي صندوق بازنشستگي كشوري برگزار شد ضمن بیان مطلب فوق افزود: متاسفانه بر اساس اعلام وزارت بهداشت و سایر دستگاه های نظارتی رواج مصرف لبنیات سنتی باعث افزایش تب مالت در کشور شده است.وی خاطر نشان کرد: لبنیات سنتی نباید تعطیل شود بلکه باید بهداشتی شود.دبیریان با اشاره به اهمیت لبنیات در سبد غذایی بر مبناي الگوي تغذيه سالم گفت: در برخی محصولات غذایی مانند شیر و لبنیات میانگین مصرف کشور حدود یک دوم استانداردهای جهانی است در حالیکه ایرانی ها شش برابر استاندارد جهانی نان مصرف می کنند.دبير علمي نخستين همايش تخصصي امنيت غذا، سلامت و توسعه تصریح کرد: برای داشتن جامعه ای سالم و با نشاط باید با اصلاح سبد غذایی در راستای بهبود کیفیت تغذیه گام برداشت.وی در بخش  دیگری از سخنان خود در خصوص موفقیت های شرکت صنایع شیر ایران در مقوله کیفیت یادآورد شد: دریافت 44 نشان ایمنی سلامت از سازمان غذا و داروي وزارت بهداشت حاکی از اهتمام جدی این شرکت در راستای تحقق امنیت غذایی و بهبود کیفیت مستمر در توليد محصولات غذايي  است.