اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 9 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 9 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:9

استاندارد میزان نمک، شکر و روغن در مواد غذایی اصلاح شد

استاندارد میزان نمک، شکر و روغن در مواد غذایی اصلاح شد

تهران-ایرنا- معاون وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: استاندارد میزان نمک، شکر و روغن در مواد غذایی مصرفی مردم اصلاح شد و کاهش یافت.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 دی 1395ساعت انتشار : 13:7:22
تهران-ایرنا- معاون وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: استاندارد میزان نمک، شکر و روغن در مواد غذایی مصرفی مردم اصلاح شد و کاهش یافت.