اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 9:0:8

جلوگیری از ابتلا به سرطان با مصرف آجیل

جلوگیری از ابتلا به سرطان با مصرف آجیل

مطالعات دانشمندان تغذیه نشان داده است مصرف آجیل، بدن را سم‌زدایی می‌کند و می‌تواند نقش مؤثری را در پیشگیری از سرطان و عدم ابتلا به آن ایفا کند.

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 بهمن 1395ساعت انتشار : 11:43:21
مطالعات دانشمندان تغذیه نشان داده است مصرف آجیل، بدن را سم‌زدایی می‌کند و می‌تواند نقش مؤثری را در پیشگیری از سرطان و عدم ابتلا به آن ایفا کند.